Dette er en genial ret til de dage, hvor man skal lave noget mad hurtigt, som samtidig smager fantastisk. Som med meget andet i det italienske køkken er hemmeligheden bag velsmagen den ultrahøje kvalitet af de råvarer, som indgår i retten. Pastaen er – ligesom det resterende pasta vi sælger her på GourmetPladsen af høj kvalitet (og naturligvis økologisk). Pestoen er et meget populært produkt direkte fra pestoens højland i området omkring Genoa i Norditalien, og så er der gode oliven, og unikke smage fra både Kampot peber og Saltverks lavasalt. Hvis udfordringen er at lave en fantastisk ret på 15-20 minutter, så er her en meget stærk kandidat til at løse den opgave.
Spaghetti
Vi anbefaler – naturligvis – økologisk Zaccagni spaghetti – men andet pasta kan også gå an. Pesto er en afgørende ingrediens i denne ret, så Penne Rigate kunne også være et godt valg.
500gr spaghetti
Kog spaghettien i 8-9 minutter, og gem en anelse af kogevandet.
Skær tynde skiver af hver oliven og anret disse ovenpå pastaen ved servering.
Skalotteløgsringe
1 skalotteløg
Skær tynde ringe af skalotteløget og opbevar disse i vand indtil servering. Det fjerner den stærkeste løgsmag, og gør det behageligt at spise. Anret ovenpå pastaen ved servering.
Stegt spinat
500 gram babyspinat
Kampot-peber
Skyl spinaten og tør den herefter grundigt af.
Ved servering, når pastaen er rørt med pesto, steges spinaten på en pande i 20-30 sekunder ved høj varme, og herefter vendes den i pastaen. Smag retten til med salt, friskkværnet Kampot-peber og eventuelt ekstra parmesanost.
Spaghetti med pesto, spinat og grønne oliven
Dette er en genial ret til de dage, hvor man skal lave noget mad hurtigt, som samtidig smager fantastisk. Som med meget andet i det italienske køkken er hemmeligheden bag velsmagen den ultrahøje kvalitet af de råvarer, som indgår i retten. Pastaen er – ligesom det resterende pasta vi sælger her på GourmetPladsen af høj kvalitet (og naturligvis økologisk). Pestoen er et meget populært produkt direkte fra pestoens højland i området omkring Genoa i Norditalien, og så er der gode oliven, og unikke smage fra både Kampot peber og Saltverks lavasalt. Hvis udfordringen er at lave en fantastisk ret på 15-20 minutter, så er her en meget stærk kandidat til at løse den opgave.
Spaghetti
Vi anbefaler – naturligvis – økologisk Zaccagni spaghetti – men andet pasta kan også gå an. Pesto er en afgørende ingrediens i denne ret, så Penne Rigate kunne også være et godt valg.
500gr spaghetti
Kog spaghettien i 8-9 minutter, og gem en anelse af kogevandet.
Pesto Ligure Di Basilico Genovese
1 glas Pesto Ligure Di Basilico Genovese
1 glas Saltverk lavasalt
Vend pestoen i den nykogte pasta, og sørg for at smage godt til med lavasalten.
Oliven
Oliven af høj kvalitet
Skær tynde skiver af hver oliven og anret disse ovenpå pastaen ved servering.
Skalotteløgsringe
1 skalotteløg
Skær tynde ringe af skalotteløget og opbevar disse i vand indtil servering. Det fjerner den stærkeste løgsmag, og gør det behageligt at spise. Anret ovenpå pastaen ved servering.
Stegt spinat
500 gram babyspinat
Kampot-peber
Skyl spinaten og tør den herefter grundigt af.
Ved servering, når pastaen er rørt med pesto, steges spinaten på en pande i 20-30 sekunder ved høj varme, og herefter vendes den i pastaen. Smag retten til med salt, friskkværnet Kampot-peber og eventuelt ekstra parmesanost.
Spaghetti med pesto og spinat – videoinstruktion