Hummus Hummus er en nem dip, som smager fantastisk og kan laves på omkring 10 minutter. Denne grundopskrift kan personliggøres, men er særdeles smagfuld i sig selv. Servér din hummus med grøntsagsstænger, pitabrød eller brug den som smørrelse på en lækker sandwich. Ingredienser 1 ds kikærter 1 spsk tahin 2-3 spsk hvidløgsgranulat 2-3 spsk olivenolie …
Vinterte med kanel En lækker, smagfuld vinterte, som er den ideelle kur mod forkølelse og perfekt til at få varmen, når vejret er koldt. Med relativt få ingredienser vil du få en særdeles aromatisk vinterte, der vil få en til at glæde sig til kolde dage, hvor man endnu engang vil kunne hygge sig med …
Luksus Lasagne Denne opskrift på Luksus Lasagne vil med sikkerhed imponere din familie og venner. Denne opskrift er mere tidskrævede end nogle andre, men når man smager resultatet, er det hele processen værd. Ingredienser 3-4 spsk hvidløgsgranulat 1 tsk timian 1-2 tsk basilikum 1-2 ds hakkede tomater 1-2 tsk oregano 400 gr hakkekød 500 ml …
Toscansk Pastaret Denne pastaret er inspireret af smagene fra det italienske køkken og er en sikker vinder til middagsbordet. Ingredienser 400 gr kyllingefilet 200 gr fusilli pasta 100 ml fløde 1 spsk hvidløgsgranulat 2-3 spsk olivenolie 100-150 gr revet parmesanost 1 tsk sort peber 1 tsk basilikum 1 tsk oregano 1-2 spsk Toscana Dip 150 …
Hjemmelavede Falafler Denne opskrift giver dig muligheden for selv at lave hjemmelavede, sprøde falafler, som vil gå perfekt i et pitabrød, en sandwich eller i en wrap. De er hurtige at lave og vil udgøre en kærkommen tilføjelse til dit næste måltid. Ingredienser 1/2 – 1 spsk Ras El Hanout 2-3 tsk hvidløgsgranulat/hvidløgspulver 1 – …
En genial pastaret, som ikke tager lang tid at lave og ikke har så mange ingredienser, men som smager helt fantastisk. 100% vegetarisk – 200% velsmag.
En nyfortolkning af en klassisker, som går rigtig godt til jul – men også sagtens kan spises på andre tidspunkter af året.
Jomfruhummer er altid godt – her stegt og med mild røg, svampe, macadamia-nødder og olivenolieblanquette.
Gourmetpladsens version af risalamande. Vi mener – beskedent naturligvis – at det er verdens bedste.